SCHLEGEL RESIDENCE EAST
SCHLEGEL RESIDENCE EAST

New second floor dormers provide daylight to the new second floor living spaces.

press to zoom
SERPENTINE PRIVACY WALL
SERPENTINE PRIVACY WALL

Protective brick serpintine wall separates the house from the nearby clubhouse.

press to zoom
Schlegel-interior-combo
Schlegel-interior-combo

Second floor teenager's bedrooms and study hall.

press to zoom
SCHLEGEL RESIDENCE EAST
SCHLEGEL RESIDENCE EAST

New second floor dormers provide daylight to the new second floor living spaces.

press to zoom
1/3

COUNTRY CLUB RENOVATION

The location near the first tee of a country club golf course is not the most private of locations for a home. This house was renovated to provide a second floor of bedrooms and study areas for two young children, and screened from the nearby clubhouse by a serpentine privacy wall on the 'public' side of the house.